Ura me Gjigante ne Ballkan

Në procesin e zhvillimit, Metal FIX ndjek filozofinë e biznesit të "cilësisë, integritetit dhe inovacionit" Bazuar në cilësinë e produkteve të shquara që ofrojmë dhe sistemin e përsosur të shërbimit , kompania ka krijuar një imazh të mirë dhe ka fituar njohje dhe lavdërim të gjerë brenda dhe jashtë vendit.

Duke qenë partner strategjik me shumë ndërmarrje të njohura vendase dhe të huaja, kompania ka filluar të ofroj sherbime në shumë industri e me theks të veqant në industrinë e ndertimit.

Falë kësaj Metal FIX u bë pjesë e projektit Autostrada “Arbën Xhaferi”, ku nga Gryka e Kaçanikut e deri në Han të Elezit, autostrada ka ura gjigante. Metal Fix me përkushtim dhe profesionalizëm u bë pjesë e ndertimit të urës më të gjatë në Ballkan e cila është rreth 7 kilometra dhe gjendet në Kaçanik.