Mirësevini tek Metalfix

Metal FIX është një biznes individual i trashëguar në baza familjare. Ai ka trajtuar përpunimin e metaleve të saldimit për pesëmbëdhjetë vjet, duke kryer punë të ndryshme në sektorin e përpunimit të metaleve. Gjatë këtyre viteve ne kemi bërë punë të ndryshme saldimi. Me mbështetjen e USAID-it, kemi regjistruar biznesin tonë në vitin 2012.

Metal FIX, i themeluar në vitin 2012, ka gëzuar rritje mbresëlënëse dhe gjatë kësaj periudhe krijoj një listë të gjatë të konsumatorëve të kënaqur. Projektet tona të mëdha dhe të vogla përfaqësojnë çdo aspekt të industrisë - dhe kjo është një dëshmi për nivelin e shërbimit që ne ofrojmë. Këta klientë e vlerësojnë punën tonë, funksionimin efikas dhe qasjen unike. Ne jemi një emër me reputacion në Industrinë Metalit dhe Industrinë e Ndërtimit. projektet tona janë në bashkëpunim me kompaninë më të madhe në Ballkan dhe Evropë (për Industria e Metalurgjisë dhe Ndërtimit)

Kompania jonë është e njohur për cilësinë e jashtëzakonshme të punës falë ekipit tonë të dedikuar dhe profesional. Planifikimi strategjik, rregulla të rrepta për sigurinë, kënaqësia e punonjësve dhe aspirata për të kontribuar në zhvillimin e shtetit të Kosovës është ajo që e ka bërë Metal FIX të rritet vazhdimisht gjatë viteve.

Qëllimi ynë është të tejkalojmë pritjet e klientit tonë duke ofruar shërbime të klasit botëror me çmime konkuruese. Projektet tona janë një testament për besimin që klientët tanë i japin Metal FIX dhe dëshmi të premtimit tonë për të ofruar cilësi të shkëlqyeshme. Ne planifikojmë të eksplorojmë dhe zgjerojmë potencialin tonë duke përmbushur sfidat e së ardhmes dhe duke ndërtuar një të ardhme më të mirë.

Filozofia e Biznesit

Metal FIX është i angazhuar për cilësi superiore, shpërndarje të shpejtë, çmime të drejta dhe shërbime të shkëlqyera. Pra, çdo herë duke zgjeruar linjat e prodhimit, hulumtime të përkushtuar dhe fuqi punëtore shumë të kualifikuar, ne jemi të gatshëm për të përmbushur nevojat specifike të tregut të prodhimit. Megjithatë, kjo nënkupton shumë më shumë se objektet, pajisjet dhe personelin në dispozicion për të prodhuar me përsosmëri; kjo nenkupton shpirtin e ekipit.


VIZIONI & MISIONI

Metal FIX synon të jetë një nga kontraktuesit kryesorë dhe më të mirë për botën e biznesit të së nesërmes, duke harmonizuar metodat inovative dhe progresive me përvojën, përsosmërinë dhe fuqinë punëtore të kalibrit të lartë.


PËR PUNËTORËT TANË

Ne mbështesim inovacionin dhe kreativitetin e stafit tanë. Ne besojmë se suksesi i tyre si individë është themeli i suksesit tonë si një kompani. Prandaj ne do ta mbajmë mirëqenien e tyre, do të ushqejmë talentet e tyre, do të inkurajojmë përparimin e tyre dhe do të ruajmë shëndetin dhe mirëqenien e tyre.

PËR KLIENTËT TANË

Ne do të ofrojmë shërbime të shkëlqyera për klientët tanë dhe me kohë, përmes përvojës sonë shumë të lartë dhe personelit kompetent. Shërbimi ynë do të tejkalojë pritjet e tyre dhe do të

PËR MJEDISIN

Ne do të ruajmë mjedisin dhe burimet tona natyrore. Ne do të përdorim njohuritë dhe aftësitë tona për të zvogëluar ndotjen, për të eliminuar praktikat e rrezikshme dhe për të zvogëluar humbjet. Ne do të shfrytëzojmë burimet tona me mençuri duke shpresuar për një të ardhme më të pastër dhe më të gjelbër.

PËR AKTERËT TANË

Ne do të fitojmë besimin e akterëve tanë, duke ruajtur një shkallë të lartë të transparencës dhe duke siguruar që objektivat e kompanisë janë përmbushur.vendosë një pikë referimi të re për konkurrentët tanë.PËR KOMUNITETIN

Ne besojmë se nga suksesi ynë duhet të përfitojë komuniteti dhe se prosperiteti ynë duhet të ndikojë në ekonominë lokale. Ne do të kontribuojmë në zhvillimin e Kosovës dhe do të mbështesim tregtinë dhe vizionin e saj duke integruar biznesin tonë me qëllimet e tij dhe duke mbështetur nismat kombëtare.


Kontakt

Rrjetet Sociale