Kontakt

Kontakti me ju është shumë i rëndësishëm për ne, kështu që nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me shërbimet tona ose keni disa propozime dhe plane biznesi, ju lutemi të na kontaktoni!


Kontakt

Zona Industriale – Shirokë – Suharekë, Kosovo

+383 44 947 001

info@metal-fix.netÇertifikatat tona

*ISO 9001

*ISO EN 9606

*International Welding Supervisor (IWS)

*International Welding Engineer (IWE)– in the process

*European Welding License - StaraZagora – Bulgaria.

*Intrnational Welding Trainer – Austrian Institue of Exellence

Kontakt

Rrjetet Sociale