Filozofia e Biznesit

Metal FIX është i angazhuar për cilësi superiore, shpërndarje të shpejtë, çmime të drejta dhe shërbime të shkëlqyera. Pra, çdo herë duke zgjeruar linjat e prodhimit, hulumtime të përkushtuar dhe fuqi punëtore shumë të kualifikuar, ne jemi të gatshëm për të përmbushur nevojat specifike të tregut të prodhimit. Megjithatë, kjo nënkupton shumë më shumë se objektet, pajisjet dhe personelin në dispozicion për të prodhuar me përsosmëri; kjo nenkupton shpirtin e ekipit.

Rreth Nesh

Shërbimet

Saldim

Instalime mekanike

Përpunim i avancuar i metalit

Shërbim i drejtpërdrejtë

Prerje, lakime, shpime
shkurtim, gërryerje
(Plazma CNC,etj.)

Mbështetje profesionale

Projektim - Dizajnim - Inxhinieri

Produkte

Konstruksione metalike

Kalluper metalike FIX Formwork

Kangjella dhe gardh metalik

Derë dhe dritare metalike

Sistemi i Sigurisë


Projekte

Partneret tanë


Kontakt

Kontakti me ju është shumë i rëndësishëm për ne, kështu që nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me shërbimet tona ose keni disa propozime dhe plane biznesi, ju lutemi të na kontaktoni!


Kontakt

Zona Industriale – Shirokë – Suharekë, Kosovo

+383 44 947 001

info@metal-fix.netQertifikatat tona