Kangjella (gilindera) Metali

Metal FIX prodhon kangjella (gilindera) metali, për perdorime komerciale, të brendshme dhe të jashtme. Ne gjithashtu bëjmë kangjella për zbukurime me porosi në fabrikën tonë. Mjeshtrit tanë mund të ndërtojnë kangjella (gilindera) rezidenciale dhe komerciale për:
- Patios (një hapësirë në natyrë e përdorur përgjithësisht për ngrënjeje apo rekreacion në një vendbanim dhe është zakonisht i shtruar) ,
- Porches (një strehë të mbuluar që del përpara hyrjes së një ndërtese),
- Decks (kuvertë - një strukturë pllake, gati horizontale, që shtrihet pergjat një hapsire , ka nje nivel të lartë per mbrojtje ndaj moti) ,
- Balkone, dritare,dyer, shkalle levizese për Handikap, shkallë të brendshme, shkallë të jashtme dhe më shumë.

Procesi ynë fillon me dizajn të cilësisë së lartë. Kangjellat (gilinderat) tona janë prodhuar nga metali dhe janë të forta, të qëndrueshme dhe me mirëmbajtje të ulët. Ne do të punojmë me ju për t'ju ndihmuar të merrni kangjellen (gilinderin) më të mirë për të plotësuar pamjen e pronës suaj. Na kontaktoni dhe na ndihmoni të krijojmë së bashku sistemin e kangjellave që do të rrisë bukurinë, sigurinë dhe vlerën e pronës suaj. Linjat tona të kangjellave (gilinderave)

1. Kangjella (gilindera) dekorativ
2. Kangjella (gilindera) te brendeshem
3. Kangjella (gilindera) për siguri
4. Kafaze Panel
5. Kangjella (gilindera) komerciale

1. Kangjella (gilindera) dekorativ - Metal FIX sjellë një element të ri emocionues të fuqisë dhe bukurisë në shkallët tuaja. Ne krijojmë çdo kangjellë për një përshtatje të përsosur në hapësirat e banueshme, në dimensione dhe në dekor. Na lejoni të tregojmë se ne mund të dizajnojmë korniza metalike ornamentale të përshtatura për ju dhe shijet tuaja dekorative dhe nevojat tuaja në shtëpi. Na kontaktoni për më shumë informacion.


2. Kangjella (gilindera) te brendeshem - Siguri me një prekje elegant! Metal FIX prodhon dhe instalon kangjellat dhe portat e jashtme në një sërë opsionesh për porten, kuvertën, shkallët ose kudo tjetër në pronën tuaj. Kangjellat metalike do t'i japin shtëpisë tuaj një stil klasik dhe tradicional e po ashtu edhe modern dhe janë të fortë, të qëndrueshëm dhe të lehtë për tu ruajtur. Ne do të krijojmë për ju fabrikimin e përkryer metalik për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.

3. Kangjella (gilindera) për Siguri - Metal FIX mund t'ju ndihmojë të përmbushni kërkesat e Mbrojtjes nga Rënia për vendin e punës me zgjidhje si mbrojtëset dhe barrikadat.

4. Kafaze Panel - Fabrikuar me kornizë tubash
- posedon mbajtësit
- shufrat përforcuese
- baza me vrima kullimi
- mbajtës zinxhirësh me klip të siguruar për të shmangur rënien.


6. Kangjella (gilindera) komercial - Ndërtesat tregtare dhe publike duhet të plotësojnë gjithashtu kërkesat e ADA. Këto sisteme kangjella të sigurisë kanë për qëllim të parandalojnë që dikush të ecë aksidentalisht drejtpërsëdrejti në një hapje nga një anë e ekspozuar. Gardhet janë mbrojtje standarde për të shmangur rënien. Anët dhe skajet e pambrojtura që e vënë dikë në rrezik të bien përgjatë shkalleve me levizje, rrugeve per ecje, platformave, shkallët fikse, ose skajet e çatisë përbëjnë një çështje të përgjegjësisë serioze. Sistemet tona - kangjellat e sigurisë- prodhohen me rezistencë superiore të korrozionit, forcë dhe qëndrueshmëri për të plotësuar nevojat e vendit tuaj të punës.

Na kontaktoni sot!
Mob. 00383 44 947 001
info@metal-fix.net